Acetilén palack súlyzó helyett

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesek legyünk. Kicsit olyan az emberi test, mint egy autó. Az autó akkor sokkal gyorsabban használódik el, helyes megnevezéssel amortizálódik, ha egész évben áll a garázsban, mint hogy ha rendszeresen használjuk. Tehát az autó élettartama akkor lesz hosszú, ha folyton igénybe is van véve. Az emberi test sem különb ennél. Ha nem mozgunk annyit, amennyi jót tesz nekünk, akkor szépen az izmaink elveszítik tűrőképességüket, és helyettük hízni fogunk, ha nem figyelünk oda eléggé.

Ha ügyesek vagyunk, akkor az életünk során felmerülő lehetőségekből olyan kombinációt tudunk összegyúrni, amikor pl. a munkánk a hobbink lehet, vagy a munkánk a tényleges hivatásunk, vagy pedig munka közben végzünk annyi testmozgást, amennyi szükséges lehet a mindennapok során. Találkoztam egy formával, aki gyakorlatilag acetilén palackokkal gyúr.

Ugyanis az a munkája, hogy a gyárban lévő gázpalack készleteket ő felügyeli, cseréli, pakolja őket, és szükség esetén rendel belőlük ettől a cégtől. Ha szeretnéd tudni milyen „súlyzókkal” gyúr a srác, akkor nézd meg az oldalt. Acetilén palackból sokféle méret létezik és elmondása alapján mindegyiket szokta emelgetni, hiszen ez a dolga. Az acetilén palack funkciója többek között amúgy a hegesztés és forrasztás terén nyilvánul meg, acetilén az egyik gázfajta amit használnak az égéshez.

A srác amúgy úgy dicsérte a gázcseretelep céget, mint más a személyi edzőjét szokta. Sok éve tőlük rendeli az acetilén palackokat, és egyszer sem volt velük probléma, mindig jó fejek voltak, kivétel nélkül minden alkalommal zökkenőmentesen zajlott a palackok cseréje, és még árban is olyan jók, hogy a főnöke külön kiemelte, hogy milyen ügyesen sikerült költséget csökkenteni a korábbi megrendelésekhez képest.

Sőt arra is volt már példa, hogy egyszer túl későn vette észre a vasgyúró emberünk, hogy cserére lenne szükség, és nem kellett sokat várni, pont a műszakváltásra sikerült beütemezni egy palackcserét, így nem kellett leállni a gyártással még rövid időre sem. Ez tényleg jól mutatja, hogy nem csak megbízható az a cég, hanem még adott esetben lehet, hogy nagyon gyorsan tudnak reagálni az ügyfél igényeire.