Az interneten vásárolt nyári gumik megóvtak a stressztől

Az ember nagyon tud stresszelni bizonyos dolgokon. Én sajnos az a fajta vagyok, aki bármikor tud izgulni bármin. Kiskoromtól kezdve ez így volt. Én voltam az, aki a legjobban izgult egy-egy dolgozaton, vagy egy-egy feladaton. Még az ismerkedésnél is! Nem mertem odamenni egy baráti társasághoz, se egyedül álló emberekhez, se senkihez. Afféle magányos típus voltam. Nem igazán voltak barátaim kiskoromba. Aztán ez változott. Szerencsére egy idő után nyitottam az emberek felé, és ők is felém, de továbbra is nagyon sokat idegeskedtem. Amikor egyedül éltem, sokszor visszafordultam, mert attól féltem, hogy nem hagytam-e égve a gázt, a villanyt, a vizet, stb. …

Amikor elkezdtem pilatesre járni, akkor jelentősen enyhült a stressz az életemben. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy hagytam magam rábeszélni. A legjobb barátnőm rángatott el, de aztán ő nem is akart tovább járni, csak én jártam tovább. És ami azt illeti, eléggé megszerettem. Most már egész jól megy. Az oktató nagyon jó, és nagyon kedves, azt hiszem lassan a barátomnak is mondhatom. Például egyik nap kilyukadt a kocsim kereke. Pont mikor mentem munkába, a forgalomba, rámentem egy ócska szilánkra. Pótkerék természetesen nem volt nálam. Képzelhetitek, hogy ki voltam akadva. Csak csapkodtam. Egy idős úr jött oda megkérdezni, hogy jól vagyok-e és kérek-e vizet. Nagyon aranyos volt tőle, de én sajnos akkor nem voltam a legkedvesebbik formámba. Az idős papa nagyon hálás volt érte

Aznap este volt pilates órám is, és elmeséltem az oktatónak, hogy mi történt velem.

 • Óh, drágám, ez bárkivel előfordul! – mondta. – Na jó, talán kivéve azzal aki képes jó minőségű autógumit vásárolni.
 • Köszi, Patrícia. Pont erre volt most szükségem.
 • Csak fel akartalak dobni! – nevetett. – De amúgy meg honnan szoktál autógumit venni?
 • Én? Hát… még nem vettem mióta megvan a kocsim.
 • S mióta van meg?
 • Hát… erre most hadd ne válaszoljak.
 • Tudod, hogy az autógumikat néha azért cserélni kell, ugye? Valamint, hogy téli és nyári gumit is kell venni!
 • Tudom, tudom. Csak eddig még nem volt szükség rá.
 • Hát azt kötve hiszem, de mindegy. Hol veszel újat?
 • Gondoltam elmegyek az egyik boltba, amit mondott az ismerősöm… Csak tudnám, hogy oldom meg a munkába járást.
 • Én azt javaslom, vegyél online. Akár már másnap kihozzák. És egy csomó időt és energiát spórolsz meg. Otthonról ráadásul sokkal egyszerűbb megrendelni.
 • Igazán?
 • Igen, ismerek egy jó autógumis webshopot, ahol széles választékon árulnak nyári gumikat. Mindegyik jó minőségű és most akciók is vannak. Olcsóbban hozzájutsz, mint a nagy márkák boltjában.
 • Hmmm… ez megfontolandó. Csak tudod, mindig azon idegeskedem, hogy megrendelem, aztán mi van, ha nem érkezik meg. Ha átverés az egész…
 • Nézd, ez nem történhet meg, mivel ez egy megbízható oldal. És egyébként is, lehet utánvéttel fizetni, ha emiatt aggódsz.
 • Hu, az megnyugtató. Akkor kipróbálom.

A pilates jót tett, már nyugodtabban tértem haza, és megnéztem, hogy milyen oldalt küldött át Patrícia. Tényleg jó oldalnak tűnt, és úgy láttam, hogy olcsóbbak is az autógumik, mint sejtettem. És lehetett segítséget kérni a szakértőktől. Én éltem a lehetőséggel. Elmondtam, hogy milyen autóm van, hogy milyen autógumit szeretnék, és hogy mennyi a keret. Ők pedig ajánlottak egy tényleg szép és jó minőségű típust.

Megegyeztünk, és már másnap ki is szállították az új autógumikat. Nagyon jól néztek ki és jól mutattak a kocsimon. Hihetetlen, hogy egy ilyen apróság hogy fel tudja dobni a kocsimat. Sokkal biztosabban mentem munkába, és biztos voltam benne, hogy egy ideig most nem kell a kocsi miatt aggódjak, ugyanis az autógumira garanciát is kaptam. Kevés helyen kedvesek az emberrel, de ahogy a szállító, úgy a szakértő is nagyon kedves és segítőkész volt. Azt hiszem, fogom őket még ajánlani a barátaimnak, barátnőimnek, hogy ha esetleg nekik szükségük van gumicserére. Az életem azóta sokkal nyugodtabb. Jó ötlet online vásárolni. Többé nem is megyek boltba, csak ha nagyon muszáj. Rengeteg stressztől óv meg.

nyari gumik