Edzőtermemben csak minőségi polcrendszer lehet

Mindig is életem meghatározó része volt a sport. Gyermekkoromban különböző sportklubokba jártam, suliban tornaórán kiemelkedő teljesítményt nyújtottam és ekkor már azon kezdtem gondolkodni, hogy sportoktatóvá válok. 20 évvel később itt álok és új jóga és pilates termemet nyitom meg a főváros szívében. Maga a valóra vált álom.

Azonban a saját vállalkozás komoly felelősséggel jár, mint például kiválasztani a megfelelő pilates/ jóga felszerelést és annak megfelelő helyet is biztosítani.

Így jutottam el a weboldalra, ami számos polcrendszer fajtát kínál. A kínálatban felsoroltak fémpolcokat, raklapos állványrendszereket, gördíthető polcrendszereket, karos állványrendszereket, galéria rendszereket, többszintes polcrendszereket, önhordó polcrendszereket valamint kereskedelmi polcrendszereket. Őszintén megmondom, fogalmam sem volt mi a különbség a felsorolt termékek között. Azonban a weboldalon minden fül alatt találunk képet és leírást is arról a bizonyos termékről és ezáltal jobban megismerhetjük termékeinket.

A leírtak alapján úgy gondoltam, hogy a legmegfelelőbb lenne számomra a fém polcrendszer, ugyanis terhelhetősége 40-től 250 kg-ig terjed, így nyugodtan telepakolhatjuk a pilates kellékekkel, anélkül, hogy a polc leszakadásától félnénk. Egyik leghigiénikusabb megoldás ez a polcrendszer, ugyanis könnyen tisztítható, könnyen siklik rajta a tisztítószivacs, így pár perc alatt végezhetünk vele. Rozsdamentes acélból készült, ami viszont a víztől való érintkezéstől óvja meg polcrendszerünk felületének roncsolódását.

Ezen tulajdonságokat látva, úgy döntöttem felhívom a weboldalon megadott telefonszámot és megrendelem a terméküket. Amikor felvették egyeztettünk a méretekről. Garantálták, hogy az ajánlatkérés díjmentes, és ezután kicsivel vissza is hívtak, ajánlatukkal, ami nekem teljes mértékben megfelelt, ugyanis többre számítottam. Az összeszerelés után pár nappal érkezett is az új polcrendszer. A beszerelés után pedig felkerültek a használati tárgyaink, így biztonságba tudva azokat.

Örülök, hogy e cég termékét választottam, meg vagyok elégedve teljes mértékben, a kiszolgálással, az árral és a minőséggel is egyaránt.