Különböző tesztek, mint például a bukósisak teszt

Az egyik alkalommal, mikor a kondi teremben voltunk, azon beszélgettünk a barátnőmmel, hogy mire is jók a különböző tesztek. Persze két edzés mód között, a tüdönket is majdnem kiköptük, e még volt erőnk beszélgetni.

Az edzés

Mindenképpen kellett valamit kezdeni magammal, és a kilóimmal is. A karácsony óta tartó zabálások nagy eredménye lett a plusz 5 kiló. Igen, jól olvasod, 5 kiló, ami a kritikus helyekre rakódott le. Neked is vannak ilyen felesleges kilóid?women-1179435_640

Szóval a lényeg, hogy megbeszéltük a barátnőmmel, hogy együtt elmegyünk majd konditerembe, vagy tornázni, vagy valamerre. Nem tudtam, hogy mi lenne nekünk a legmegfelelőbb, persze a lelkesedésem sem volt túl nagy, hiszen még soha nem voltam egyiken sem, mert nem volt rá szükségem. De igaz a mondás, miszerint, ha az ember elkerüli a 30. élet évét már igen nehéz megszabadulni a felesleges kilóktól.

A próbák

Mint mindent, ezt is ki lehet próbálni, lehet tesztelni. Úgy döntöttünk, hogy amelyik tetszik, vagy amelyik hely szimpatikus, azt kipróbáljuk. Még az aerobik is szóba került, pedig az ugrálás nem kifejezetten a mi ízlésünk. Be kell hogy valljam, már mindenre képes vagyok, csak sikerüljön lefogynom.

Míg mi az edzőteremben sínylődtünk Anna barátnőmmel, addig a párom Laci pedig bukósisak tesztelésen vett részt. Eleinte nem tűnt túl kecsegtetősnek az ajánlata, hogy elkísérjem, de most már jobbnak gondolnám. Persze kitartónak kell lenni, de nekem azt gondolom ebből van jelenleg a legkevesebb. Nem igazán mondanám magamat épp kitartónak. De ígérem, most mindent megteszek ennek érdekében.