Pilates és a babakocsik

Pilates tornán ismerkedtem meg egy hozzám hasonló kismamával. A történet elején azt tudni kell, hogy eredetileg az egyik legjobb barátnőm vett rá, hogy próbáljuk ki, menjünk el együtt pilates órára. Először kicsit szkeptikus voltam, hogy van-e értelme pénzt fizetni olyan gyakorlatokért, amit otthon is el tudok végezni? De aztán rájöttem, hogy bizony otthon soha nem fogok rendesen tornázni, nem fogok felkelni reggel, és nem fogok nekiállni este munka után. Aztán azt mondtam, miért ne. Legalább egy közös program a barátnőmmel! Majd az történt, hogy nekem nagyon megtetszett az óra, és igazán élveztem, ő viszont a következő alkalomra nem jött el. Mikor felhívtam, hogy miért nem jött, azt mondta túl sok a dolga. Hát jó. De én továbbra is jártam, egyedül, közben várandós lettem, és összeismerkedtem egy hozzám hasonló kismamával, Dórival. Mindketten a második hónapba jártunk. Sok babás kérdésről beszélgettünk, hiszen neki már volt ezenkívül még egy gyereke, nekem pedig ez volt az első.

  • Na és? Készültök már a babára? – kérdezte.
  • Igen! Naná, hogy készülünk! Már beszereztünk egy etetőszéket jó áron!
  • És mi a következő program?
  • A babakocsi.
  • A babakocsi? Na én tudok egy nagyon jó oldalt, ahol nagyon jó anyagból készült, tartós babakocsikat árulnak! Mi is onnan vettük az első gyermeknek, és most a harmadiknak is tökéletes lesz. Egy hibája sincsen!
  • Nahát, de jó! De én azt hallottam, hogy ezek a babakocsik nagyon drágák… főleg ha újat veszel.
  • Nem vészes. Ezen az oldalon nagy akciók is vannak!

Na ezt meg kell néznem magamnak! A pilates óra után haza is mentem, és egy csésze forró tea közben felnyitottam a laptopomat. Minden úgy volt, ahogy mondtam. Tényleg nagyon jó anyagú babakocsikat árulnak, és ráadásul milyen szépek! Alig tudtam választani! Szerencsére típusok szerint is külön voltak rendezve. Nekem az anex sport babakocsik tetszettek a legjobban. Szinte minden babakocsi semleges színű volt, így fiúnak is, meg lánynak is tökéletes választás. Mivel még én sem tudtam a baba nemét, így választottam egy szolid, uniszex színt. Az általam kiválasztott babakocsi svájci tervezésű volt, és környezetbarát anyagokból és korszerű technikával készült. A környezettudatosság számomra nagyon is fontos dolog! A legjobb talán az UV szűrős technológia, amely kiszűri a káros ultraibolya sugárzás 50%-át. De mondhatnám azt is, hogy a legjobb része a 3 az 1ben multifunkció, mert így a babakocsi átalakítható sportüléssé, és mózeskosárrá is. A sok korszerű és modern funkciókért az elkért összeg merőben alacsony. Ráadásul ingyenes a kiszállítás! Úgy gondoltam, hogy rögtön meg is kell rendelnem! Ne hogy lejárjon az akció.

A csomagom időbe megjött. A férjem nagyon örült az új kis szerzeménynek. Amint a futár kihozta, hozzá is látott az összeszerelésnek. Nagyon rövid idő alatt megvolt vele, gondosan elolvasta a használati utasítást. Az elkészül babakocsi pedig még sokkal szebb is volt, mint a képeken! Bevallom, hogy amikor terhes lettem, akkor azt gondoltam, hogy ez a babadolog nagyon sok pénzt el fog vinni. De azért, most így belegondolva, lehet kicsit spórolni, okoskodni. Főleg ha az ember nem a drága plázákban, áruházakban veszi meg a dolgokat, hanem olcsóbb rendelős oldalakról. Persze ezzel is vigyázni kell, de a babakocsik.hu egy megbízható oldal!

Alig vártam, hogy mehessek a következő pilates órára, és elújságolhassam Dórinak az újonnan vásárolt babakocsimat. Az általam készített képeket mutattam neki, melyekről jól kivehető volt a járgány. Dórinak nagyon tetszett és azt mondta, hogy ez bizony szebb is mint az ő régebben szerzett babakocsija. De persze az övé is neki csodálatosan megfelel. Elgondolkoztunk, hogy milyen jó lesz majd, ha megszületnek a babák, és együtt mehetünk a parkba sétálni a csöppségekkel. Úgy várom már! Hálás vagyok azért, hogy anno hagytam magam rávenni a pilates órára, és megismerkedhettem Dórival.