Torna mindenhol, ausztriai állás

girl-1063434_640Gyerek korom óta szeretek mozogni, és a mozgás minden formáját. Felnőtt koromban sem változott ez meg, csak egy kicsit kevesebb időm van rá. Persze ha valaki szeretne mozogni, az megteheti ha akarja.

A munka mellett is jut idő arra, hogy mozogjak. Ha időm engedi akkor futni járok tavasztól őszig, ha pedig az idő rossz, akkor valami másik mozgás formát keresek. Akár aerobic, vagy mondjuk valami hasonló. De még az is előfordul, igaz csak ritkán, hogy úszni is elmegyek.

A munkavállalás

Kicsit tartottam tőle, ha esetleg kapok egy külföldi munka ajánlatot, akkor mit fogok majd magammal kezdeni, és vajon lesz-e energiám, vagy időm a mozgásra Itthon mozogtam, el sem tudtam volna képzelni magamat ez nélkül.

Úgy véltem, hogy tornázni mindenhol lehet, és ebben egy ausztriai állás sem akadályozhat meg, hiszen van olyan napszak, amikor így is tudok kedvemre tornázni.

Végül igen csak összeegyeztethető volt a munka, és a sportolás is. Sőt, nagyon kedvesek voltak a hotel tulajdonosai, mert megengedték, hogy szabadidőnkben használhassuk a hotel adta lehetőségeket. Még arra is volt lehetőségem, hogy megtanuljak síelni, így újabb sporttal bővülhetett a paletta.

Azt gondolom, ha valaki igényli a mozgást, akkor az megtalálja a módot rá.